Політична реклама

Світлофори у центрі Львова обіцяють замінити до 22 жовтня

1357 0
Нові світлофори на перехресті вулиці Беринди, пр. Свободи і вул. Дорошенка в центрі Львова можуть встановлювати до 17 або навіть до 22 жовтня.

Про це повідомив представник компанії-підрядника «Сварко Трафік Системс ГмбХ» Роман Кіндер, інформує Zaxid.net.

Роман Кіндер розповів, що компанія-підрядник розглядає два сценарії – оптимістичний і песимістичний. За першим із них, якщо будуть сприятливі погодні умови, нові світлофори планують встановити до 17 жовтня, за другим – до 22 жовтня.

При цьому Роман Кіндер також уточнив, що на вказаному перехресті підрядник має встановити 12 транспортних і 8 пішохідних світлофорів, а також 4 односекційні світлофори для трамваїв і решту обладнання, потрібного для функціонування системи.

Роботи компанії «Сварко Трафік Системс ГмбХ» розпочала ще наприкінці вересня, а власне нові світлофори почали встановлювати 9 жовтня.

Своєю чергою старший інспектор ДАІ м. Львова Людмила Ліб, що з 9 жовтня на вказаному перехресті працюють регулювальники. Передбачається, що, поки не працюють світлофори, регулювальники працюватимуть від 8:00 до 19:00, або й довше – в разі потреби.

Нагадаємо, раніше у вересні світлофорне обладнання поміняли на перехрестях вулиць Дорошенка – Словацького – Коперника, просп. Свободи – Дорошенка – Коперника.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!