Політична реклама

Світлофори у центрі Львова працюють з перебоями

1162 0
Сьогодні, 11 березня, світлофори на деяких центральних вулицях Львова не працювали, або ж на них зникало червоне світло.

Зокрема, не працювали світлофори на пререхресті вулиць Проспект Свободи – Дорошенка та площі Данила Галицького. Роботу світлофорів наразі відновлюють.

Як повідомив "Твоєму місту" начальник відділу автоматизованих систем керування рухом Мирослав Туркевич, однозначно назвати причину несправності світлових об’єктів складно. Це можуть бути погодні умови, тривалий термін експлуатації, або ж знеструмлення.

Перерви в електропостачанні користувачам можливі сьогодні з 8.00 до 17.00 год у зв’язку з проведенням ремонтних робіт. Зокрема, можливе знеструмлення будинків на вул. Тершаківців – Левицького, вул. Чорновола 45-59, вул. Володимира Великого 12-32.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!