Світові хіти в День Незалежності. Львів'ян запрошують на концерт квінтету «Lemberger Gold Brass»

1460 0
Концерт відбудеться у межах сьомого міжнародного фестивалю «Музика в старому Львові».
фото: львівська філармонія

фото: львівська філармонія

У 29-ту річницю Незалежності України на подвір’ї Палацу Потоцьких відбудеться святковий концерт, у програмі якого є популярні мелодії та хіти Майкла Джексона, Бітлз, Рея Чарльза, Дюка Еллінгтона і багатьох інших.

Композиції прозвучать у виконанні квінтету духових інструментів «Lemberger Gold Brass».

Виконавці:

  • Олег Петришин, труба
  • Петро Макогончук, труба
  • Юрій Козар, тромбон
  • Валентин Лешневський, тромбон
  • Михайло Мурський, туба

 

 «Навіть відомі нам і знані нам з дитинства, наприклад, відомі уривки із творів композиторів-класиків чи всесвітньо відомих “Бітлз”, іноді звучать зовсім неочікувано і цікаво», – кажуть у Львівській національній філармонії.

Додамо, що концерт відбудеться у межах сьомого міжнародного фестивалю «Музика в старому Львові». Початок о 19:00. Tvoemisto.tv транслюватиме подію наживо на своїй сторінці в Ютюбі та Фейсбуку.

Для довідки

Lemberger Gold Brass виник у 2010 році на базі ЛНМА імені М.В.Лисенка, де музиканти навчались та брали  участь у Симфонічному оркестрі Оперної студії. Пріоритетом для створення колективу було бажання музикантів-однодумців виконувати класичну музику. Дещо згодом музичний напрямок доповнився різноманітними музичними стилями.

Квінтет активно концертував у Німеччині: музиканти неодноразово доповнювали своїм виконанням церковні богослужіння, також виступали на концертах та фестивалях у таких містах як Бремен, Куксгафен, Бремергафен, Норденхам (Klassik im Park), Ауріх, Ольденбур.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!