Священник з УКУ просить про фінансову допомогу для лікування дружини і новонародженої доньки

30364 0
За життя обох нині борються лікарі
Photo by Aditya Romansa on Unsplash

Photo by Aditya Romansa on Unsplash

Священник з УКУ Петро Терлецький, просить про фінансову допомогу на лікування дружини і новонародженої доньки, водночас дякує за молитву. Його 37-річна дружина, в якої через Covid-19 уражені легені більше, ніж на 90%, та їх новонароджена дівчинка Даринка, перебувають у вкрай критичному стані у лікарнях.

«Даринку доглядають у центрі для новонароджених на вул. Чернігівській. Катруся залишається в реанімації під інвазивним ШВЛ-ом, котрий помпує кисень в легені. Рівень кисню в крові добрий. Огляд КТ легень вражає кількістю уражень, попри те ще й ці небезпечні тромби в легеневих артеріях. Вражають ціни на медикаменти. Вимушено прошу про фінансову підтримку», – написав він на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Львівські лікарі показали, як лікують найважчих хворих. Фоторепортаж

Надіслати кошти можна на рахунок ПриватБанк 4149 4393 1216 4191 – о. Петро Терлецький.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv писало, що львів'ян просять про молитву за дружину священника, яку рятують у лікарні із covid-19. На одужання матері вдома очікують 5 дітей.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!