Священик УГКЦ започаткував спортивний флешмоб серед отців. Відео

4247 0
Священик УГКЦ Іван Данчевський запровадив у соцмережах спортивний флешмоб. Отець викликав відео з тренування у спортзалі і закликав інших священнослужителів, а також мирян долучитись до акції.
Фото ілюстративне. Джерело: gainsexycurves.files.wordpress.com

Фото ілюстративне. Джерело: gainsexycurves.files.wordpress.com

«Прийшла весна, багато молоді і не тільки вирушають на пікніки, а як же спорт :). Я б хотів заохотити всіх нас дбати за фізичне здоров’я, тому пропоную флешмоб, де отці на власному прикладі продемонструють, як вони займаються спортом, може бути фото, а може бути відео. Естафету потрібно передати двом священикам і мирянину, або одному священику і двом мирянам. Я передаю естафету отцю о. Олег Кобель та отцю Volodymyr Pendzey та Міша Хома! "В здоровому тілі – здоровий дух!"», – написав отець на своїй сторінці у Фб, інформує Дивенсвіт.

На спортивний виклик одразу ж відреагував о. Олег Кобель, керівник відділу Душпастирства спорту УГКЦ.

«Прийняв естафету від о. Івана Данчевського. Передаю двом священикам і мирянину. Ціль флешмобу – популяризація спорту. Ті, хто отримав виклик, роблять своє відео і передають двом священикам і мирянину або навпаки. Вид спорту значення не має. Тримайте, о. Микола Бурядник, о. Ярослав Турик і п. Богдан Чорнобай», – написав отець Олег Кобель.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!