Святковий флешмоб: 300 вокалістів заспівали "Щедрик" у Львівському аеропорту. Відео

19477 0
З нагоди 100-річчя з першого концертного виконання найвідомішої української щедрівки «Щедрик» у Міжнародному аеропорту ім. Данила Галицького відбувся масштабний хоровий флешмоб.

Захід такого масштабу відбувся у львівському аеропорту вперше. Найвідомішу українську щедрівку заспівали триста вокалістів, шість відомих хорів міста.

Читайте також: Українському «Щедрику» виповнюється 100 років. Підбірка популярних каверів

Серед учасників флешмобу: Мішаний хор студентів ЛДМУ ім. С. П. Людкевича, Жіночий хор «Дівочі мрії» ЛДМУ ім С. П. Людкевича, Львівський муніципальний хор «Гомін», Заслужена хорова капела України «Боян» ім. Є. Вахнянина, Народна хорова капела студентів «Gaudeamus» Національного університету «Львівська політехніка» та хор Гарнізонного Храму Святих Апостолів Петра і Павла. 

Нагадаємо, до річниці «Щедрика» українські хори запустили різдвяний #Щедрик100chalenge. Напередодні свят у соцмережах поширюється новий флешмоб, у якому колективи виконують на відео свою варіацію відомої колядки. Переглянути, як долучилися до акції львів’яни, можна ТУТ.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!