Святковий флешмоб: львівські хори защедрують у аеропорту

5553 0
У п’ятницю, 30-го грудня, з нагоди 100-річчя з першого концертного виконання найвідомішої української щедрівки «Щедрик» у Міжнародному аеропорту ім. Данила Галицького відбудеться масштабний хоровий флешмоб. Послухати запрошують усіх охочих.
Фото: livejournal.com

Фото: livejournal.com

Захід такого масштабу відбудеться в львівському аеропорту вперше, адже найвідомішу українську щедрівку заспівають близько ста вокалістів, шість відомих хорів міста, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Казковим є той момент, що ця щедрівка лунатиме в аеропорту. Це доведе усім, що хоровий спів - це сучасно і модно! Тож приходьте 30 грудня послухати передріздвяне хорове виконання народної пісні «Щедрик» до Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького та беріть з собою друзів!» - зазначив організатор акції, директор Lviv Jazz Orchestra, ведучий Петро Луцишин.

Читайте також: Українському «Щедрику» виповнюється 100 років. Підбірка популярних каверів

Учасниками флешмобу стануть: Мішаний хор студентів ЛДМУ ім. С. П. Людкевича, Жіночий хор «Дівочі мрії» ЛДМУ ім С. П. Людкевича, Львівський муніципальний хор "Гомін", Заслужена хорова капела України «Боян» ім. Є. Вахнянина, Народна хорова капела студентів «Gaudeamus» Національного університету «Львівська політехніка» та хор Гарнізонного Храму Святих Апостолів Петра і Павла. 

Послухати багатоголосне виконання відомого й улюбленого твору запрошують усіх охочих 30-го грудня, у аеропорту. Початок - о 13:30.

Нагадаємо, до річниці «Щедрика» українські хори запустили різдвяний #Щедрик100chalenge. Напередодні свят у соцмережах поширюється новий флешмоб, у якому колективи виконують на відео свою варіацію відомої колядки. Переглянути, як долучилися до акції львів’яни, можна ТУТ.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!