Свято читання в країні Ангелят: конкурси, майстер-класи та листівки для військових

2512 0
14 вересня о 13:00 у Львові в парку імені Івана Франка (навпроти університету ім. І.Франка) відбудеться 9-те Свято читання в країні Ангелят – загальноміське сімейне свято, що завершує XХІ Форум видавців.
Фото: angelyatko.com.ua

Фото: angelyatko.com.ua

Цього року організатори вирішили не обмежуватись конкретною тематикою свята, а створити безліч майданчиків, де дітки отримають якнайбільше емоцій. Учасників свята чекатиме майданчик «Подорож у Францію», де всі охочі отримають фото на згадку в кафе на фоні Ейфелевої вежі, візьмуть участь у конкурсах та руханках, відчують себе юними акторами на майстер-класі з акторської майстерності.

На дітей чекатиме зайчик Бобо, який навчить діточок танцювати. Разом із зайчиком та його помічницями малеча створюватиме найбільшу кукурудзину у світі та смакуватиме корисними кукурудзяними паличками. Окрім цього на майданчику відбуватимуться естафети, змагання та конкурси.

Третім місцем дитячих забав та творчості стане майданчик майстер-класів: декор упаковки, ебру (малювання на воді), декоративний розпис магнітиків, арт-анімація (малювання кукурудзяною крупою).

Крім того, цьогоріч через події в Україні організатори заходу вирішили разом з дітками створити під час свята Читання в Країні ангелят листівки-ангелята для військових.

«Діти сприймають дуже болісно і близько ситуацію, яка зараз є у нашій країні. Можливо, саме їхні щирі серця, які створюватимуть листівки-ангели для наших військових, допоможуть вберегти комусь життя, адже сила думки та віра має величезний вплив. Усі зроблені дітьми листівки ми передамо нашим військовим», – розповіла керівник ТзОВ «Країна Ангелят» Людмила Пшеницька.

Окрім вищезгаданих дійств, маленькі відвідувачі свята зможуть пострибати на батуті, навчитися стояти за діджейським пультом, сфотографуватися із таємним фармацевтом, отримати у подаруночок пігулки щастя… Також, як і щороку, наприкінці свята о 17:00 біля ротонди на учасників свята чекає грандіозна лотерея з безліччю подарунків. Найактивніший щасливчик повернеться додому з гірським велосипедом.  

Довідка:

Святкування Свята читання у країні ангелят проходить щовересня з 2006 року. Свято збирає тисячі наймолодших відвідувачів Форуму видавців. Впродовж дня діти з батьками розважаються іграми, конкурсами та майстер-класами на будь-який смак.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!