Свято на колесах: майже 22 тисячі пасажирів зустріли Новий рік в поїзді. Фото

3876 0
У новорічну ніч близько ста поїздів їздили звичними маршрутами, а провідники й провідниці вітали пасажирів, яким довелося святкувати в дорозі, у костюмах Снігуроньки та Діда Мороза.
Фото: stroiportal-dnepr.com

Фото: stroiportal-dnepr.com

«У новорічну ніч курсували близько ста поїздів, які перевезли 21817 пасажирів. Сюрпризом для мандрівників під час подорожі стали привітання від поїзної бригади та солодкі подарунки», - повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Створення святкової атмосфери для мандрівників у новорічну ніч стало в залізничників доброю традицією: вони вітають пасажирів, прикрашають вагони й вокзали тощо.

Нагадаємо, 23 грудня 2016 року перший рейс здійснив новий швидкісний поїзд Інтерсіті+ № 705/706 Київ – Львів – Перемишль. Нещодавно стало відомо, що для пасажирів спростили митні процедури, що дало змогу скоротити час подорожі на 40 хвилин.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!