«Свято надії»: у Львові для дітей переселенців готують концерт

1723 0
Свято для тих, хто втратив домівку і потребує допомоги, відбудеться у четвер, 12 березня, у актовому залі Личаківської районної адміністрації, що на вулиці Левицького, 67.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради. 

Початок заходу - о 16:00. Концерт організовують ГО «Міжнародний фестиваль надії» та Міжнародна благодійна організація «Сумка самаритянина» за підтримки управління соціального захисту ЛМР.

Святкову програму заходу готує концертний відділ асоціації «Еммануїл», після чого відбудеться вручення подарунків та допомоги від організаторів події. На заході очікують близько 350 дітей.
 
Як зазначив директор ГО «Міжнародний фестиваль надії» Михайло Наконечний, у червні цього року на стадіоні «Арена Львів» відбудеться Міжнародний фестиваль надії. Низка благодійних заходів вже зараз проводиться у рамках цього фестивалю. 
 
Як повідомляється на сайті фестивалю, його мета – за підтримки і з допомогою максимальної кількості християн поділитися з усіма жителями України, незалежно від їх віку, національності, соціального статусу, віросповідання і політичних поглядів, «звісткою надії, заснованої на християнських цінностях».
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!