Свято в кадрі: топ-10 різдвяних рекламних роликів, що набрали найбільше переглядів у YouTube

3757 0
У світі робити креативну та атмосферну рекламу на свята стало доброю традицією. У різдвяний період навіть найбільші компанії перестають змагатися й присвячують час створенню невеличкої відеоказки. Пропонуємо рейтинг найпопулярніших прикладів різдвяної творчості у 2016 році.
Фото: detectormedia.ua

Фото: detectormedia.ua

Відео розмістили в порядку зростання кількості переглядів на основі алгоритму, що включає як природні, так і оплачені перегляди, а також враховує, як довго людина затрималася саме на цій рекламі.

10 місце. «Їдучи додому на Різдво». Казка про ведмедиків, що рухаються аеропортом Heathrow у надії воз’єднатися зі своєю родиною.

9 місце. «Займіть їх чим-небудь»: реалістичне й драйвове відео про те, як коти реагують на святкові декорації і що вони можуть з ними зробити, якщо їх залишити без нагляду.

8 місце. «Збираймося разом» Дотепне відео про те, що для справжнього свята немає перешкод, якщо створити відповідний настрій, який залежить тільки від тебе. Навіть коли потяг не встигне прибути до знакової години.

7 місце. «З любов’ю, місіс Клаус». Незвична інтерпретація ролі дружини Санта-Клауса, яка вирушає у нелегку подорож, щоб допомогти чоловікові не забути про жодного малюка. Надзвичайно миле й атмосферне відео.

6 місце. «Свято для Френкі». Відомий монстр Франкенштейн знайомиться з маленькою дівчинкою, яка дає йому шанс зрозуміти, що ж таке сімейне свято на Різдво. Чимось нагадує дитячу історію про Грінча.

5 місце. Як же без «Кока-коли»? Бразильський ролик розповідає про хлопчика, який дарує пляшку напою людям, які заклопотано готуються до свят.

4 місце. Німецьке відео надихне вас більше проводити часу з дітьми, які дійсно цього заслуговують.

3 місце. «Найкращий подарунок» - мульт-історія про тата, який шукає ідеальний подарунок своїй родині, а потім усвідомлює, що їм достатньо просто його часу.

2 місце. «Казка Томаса Барбері» - це своєрідна різдвяна біографія, що оповідає про історію створення відомого бренду Burberry. Популярною її робить акторський склад, адже тут знялися ті, кого люблять глядачі всього світу.

1 місце. Красиво намальована романтична історія про мрію, що збувається. Собака не може дочекатися, аби пострибати на омріяному батуті. Така реклама не залишає байдужим глядача.

За матеріалами: businessinsider.com

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!