Свято вишиванки у Львові. Відео

3686 0
У вербну неділю у Львові ДЦ «НІКО-Захід» організував «Свято вишиванки». Гості заходу мали можливість помилуватися національними костюмами, відвідати майстер-класи, а також взяти участь у чисельних конкурсах та забавах. Свято пройшло за підтримки компанії «ГРАВЕ УКРАЇНА». Серед родзинок заходу – показ національних строїв від магазину-салону «Мамина світлиця».

«Ми можемо бачити, що зараз з кожним роком вишиванка все популярніша. Це вже 4-й рік, що нас запрошують на такі урочистості і ми з радістю приймаємо запрошення. Адже наша місія популяризувати українську культуру і мистецтво. І коли такі великі компанії підтримують нас в цьому, ми тільки раді», – каже Тарас Кушнір, представник магазину-салону «Мамина світлиця»

Чимало корисного і цікавого на святі також було і для дітлахів. Зокрема, тут усі охочі могли стати учасниками майстер-класів із розпису писанок, виготовлення мотанок і ляльок-ангелів.

 «Тут надзвичайно цікаво та дуже захоплююче. Ці різні майстер-класи дають пізнавати світ і дуже розвивають нас. Можна багато чого навчитися робити руками з різними майстрами. Вдома, думаю, я би цього не навчилась», – каже школярка Таня.

Окрім того, приємним доповненням до святкового настрою стали солодке частування від приватного підприємства  «Степанків»  та дегустація наливок від магазину «Наливки зі Львова».

®


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!