На правах реклами

Святослав Стець: «Молоді львів’яни виїжджають з міста»

3557 0
Багато львів’ян знають Святослава Стеця як активного пластуна, принципового та впевненого, який завжди готовий допомогти тим, хто цього потребує. Сам Святослав не любить розповідати про Майдан та АТО – він воліє робити, а не говорити. Його прагнення – створити у Львові такі умови аби це місто стало комфортним для молоді, створити більше можливостей для того, щоби молода людина могла себе тут реалізувати – знайти роботу чи розпочати власну справу, облаштувати своє житло, гідно жити у цьому місті.
фото: УГП

фото: УГП

«Зараз місто більше думає про сервіс для туристів. Це добре, але не можна забувати про мешканців. Ми просто на очах втрачаємо класних молодих людей, які їдуть зі Львова, бо не можуть себе тут реалізувати. А молодь – майбутнє цього міста», – говорить Святослав Стець.

Читайте також: Хто фінансує Українську Галицьку Партію у Львові?

На думку Святослава, у Львові є достатньо проблем, на вирішення яких не можна чекати з Києва. Варто лише тут зорганізуватись і вирішити те, що полегшить життя мешканцям Львова. Функціонування міста ніяк не відрізняється від функціонування бізнесу – міська влада, адміністративні структури – вони є на те, щоб обслуговувати мешканців, і це публічна справа. Тому робота цих органів має бути чіткою, зрозумілою та результативною. Своїм обов’язком сьогодні Святослав бачить потребу працювати на розвиток міста і буде це робити разом із командою Української Галицької партії.

Читайте також: Львів’янин, який вірить, що верховенство права – гарантія успіху держави

Довідка. Святослав Стець – 30 років, львів’янин, підприємець, громадський активіст, за освітою політолог, закінчив аспірантуру. Саме тому, що багато знає про політику зсередини, ніколи не займався нею. Сьогодні він у команді Української Галицької партії, бо тут знайшов однодумців, які, прагнуть реальних змін, не бояться важкої роботи і відповідальності. У людях він цінує відкритість та чесність. Святослав не хоче братися за роботу, у якій не є професіоналом. Переконаний, що кожен має робити те, що вміє робити найкраще, – і тоді буде якісний розвиток у місті та державі.

Читайте також: Львів’янин, який знає, як змінити систему освіти в Україні

Опублікувала Ольга Сорока


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!