Офіційно. Святослав Вакарчук не йде в президенти на виборах 2019 року

2849 0
Музикант висловив першу офіційну позицію щодо виборів президента.
Фото: womo.ua

Фото: womo.ua

Український музикант та лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук не братиме участі у президенських виборах 2019 року. Офіційне відеозвернення опублікували на його сторінці у Facebook.

«Офіційно заявляю, я, Святослав Вакарчук, не братиму участь в президентських виборах 2019 року», – сказав музикант.

Він додав, що «в джинсах він може зробити більше для країни, ніж вдягнувши краватку». Водночас, за словами Святослава Вакарчука. він не стоятиме осторонь і працюватиме над тим, аби привести у владу більше молодих професіоналів.

Читайте також: Хто з львів'ян іде в президенти та що обіцяє

Додамо, що довгий час за результатами опитування Святослав Вакарчук входив до десятки можливих кандидатів, яких українці готові підтримати на виборах президента 2019. Натомість до трійки лідерів входить чинний президент Петро Порошенко, лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко та шоумен Володимир Зеленський.

Кого підтримає на виборах 2019 року фронтмен гурту «Океан Ельзи» наразі не відомо. Нагадаємо, що чинний міський голова Львова оголосив, що йде в президенти від партії «Самопоміч», лідером якої він є.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!