Святослав Вакарчук розповів про фінансування своєї партії

1984 0
Наразі музикант зі своєї кишені вклав у партію більше 2 млн грн.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Окрім заможних спонсорів, які з’явилися у новоствореної партії «Голос», її фінансуванням займається і сам Святослав Вакарчук. Зокрема, всі гроші за концерт 360 на ВДНГ він витратить на фінансування партії. Про це музикант розповів у інтерв’ю LIGA.net.

Читайте також: Офіційно. Святослав Вакарчук не йде в президенти на виборах 2019 року

«Не буде такого, щоб хтось один фінансував нашу партію. У нас є близько 10 заможних людей, які приєдналися до фінансування. Найближчим часом ми будемо готові говорити про деяких з них. Я вважаю, що партія "Голос" повинна показувати іншим приклад. Поки, на сьогоднішній день, ви будете здивовані, але я особисто теж фінансую партію», – каже він.

За словами музиканта, молодій партії треба набагато менше грошей, ніж іншим. Приблизно 70-80 млн грн. А оприлюднити прізвища спонсорів Вакарчук обіцяє найближчим часом на з’їзді партії «Голос».

Нагадаємо, що нещодавно лідер «Океан Ельзи» заявив, що йде в парламент на чолі власної партії. Раніше він вже працював у політиці. Восени 2007 року він пройшов до Верховної Ради за списком «Нашої України – Народної самооборони», утім через рік склав повноваження.

Читайте також: Вакарчук не завершуватиме музичну кар’єру через політику

За результатами опитування Святослав Вакарчук входив до десятки можливих кандидатів, яких українці готові підтримати на виборах президента 2019, але своєї кандидатури на вибори він так і не подав.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!