Святослав Вакарчук закликав українців відповідально голосувати на виборах. Відео

2037 0
Відео-заклик співак розмістив у соціальних мережах.
Фото: womo.ua

Фото: womo.ua

Фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук опублікував у соціальних мережах відео із закликом голосувати на виборах «не по приколу», а відповідально.

«Майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє — це не прикол. Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність — не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче», — каже він.

Читайте також: «Твоє місто» розігрує квитки на концерт Святослава Вакарчука. Як взяти участь

Святослав Вакарчук зазначає, що відмовившись від балотування на пост президента, він не відмовляється від власної відповідальності за долю країни.

«Вибори Президента України для мене не "прикол". Тисячі наших співвітчизників, в тому числі молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно обирати. Пам’ятаймо про це», — говорить він.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!