Святослав Вакарчук знову йде з Верховної Ради

2074 0
Святослав Вакарчук вважає, що свою місію виконав – привів партію до парламенту.
Фото: Голос

Фото: Голос

Народний депутат від партії «Голос» Святослав Вакарчук зареєстрував заяву про складання повноважень народного депутата. Про це він повідомив на брифінгу у Києві сьогодні, 11 червня.

«Наша фракція хоч і невелика, але ефективна. Ви це бачите самі, це фракція, яка вже не раз рятувала політику від помилок і зробить це ще не раз», – сказав Вакарчук.

Водночас він сказав, що це не означає припинення його політичної діяльності у партії «Голос». Святослав Вакарчук вважає, що свою місію виконав – привів партію до парламенту.

«Наступний мій етап, щоб молоді люди ставали лідерами майбутнього», – каже нардеп і додає, що найближчим часом планує представити освітній проєкт.

Читайте також: Святослав Вакарчук розповів про фінансування своєї партії

Нагадаємо, у травні торік Святослав Вакарчук створив партію «Голос», із якою взяв участь у позачергових парламентських виборах. Через рік головою партії обрали Кіру Рудик.

До Верховної ради зі Львова та області пройшли від його партії пройшли Наталія Піпа, Галина Васильченко, Роман Лозинський та Ярослав Рущишин.

Додамо, що у 2007 році на позачергових виборах до Верховної Ради Святослав Вакарчук був 15-тим  номером у списку партії «Наша Україна – Народна самооборона», отримав депутатський мандат, але через рік добровільно склав повноваження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!