Святослав Вакарчук зробить перший хід на Чемпіонаті світу з шахів у Львові

1883 0
Фронтмент гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук зробить перший хід у одній із партій матчу за звання чемпіонки світу з шахів. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: hochu.ua, virginity.media, vispyanskiy.name

фото: hochu.ua, virginity.media, vispyanskiy.name

Святослав Вакарчук вже погодив свою кандидатуру, тому, за попередньою інформацію, свій перший хід у Чемпіонаті світу з шахів серед жінок, він зробить 6 березня.

Як правило, перший хід робиться у матчах лише один раз. Проте на Чемпіонаті світу шахів у Львові планують запросити гостей на кожну партію. Відповідно, планується 10 партій гостей. На даний момент уже є домовленість із ректором НУ «Львівська Політехніка», а також з ФК «Карпати».

Читайте також: Люди твого міста: Марія Музичук про шахи і любов до Львова.

Як розповів директор Львівської дирекції з підготовки та проведення Чемпіонату світу з шахів серед жінок Назар Фірман, він сподівається, що матч завершиться перемогою. Якщо ні, то відбудуться ще додаткові ігри і тоді шукатимуть ще 10 цікавих персон на партії зі швидкої гри.

Нагадаємо, 9 лютого оголосили, що матч за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок між чинною чемпіонкою — львів’янкою Марією Музичук та претенденткою на титул — китаянкою Хоу Іфань відбудеться 1 березня 2016 року у місті Львові. Триватиме Чемпіонат до 18 березня.

Місцем проведенням матчів обрали Палац графів Потоцьких, а церемонії офіційного відкриття та закриття відбудуться у Львівському національному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!