Політична реклама

Сидячий спосіб життя спричиняє передчасну смерть

1120 0
Більшість людей роблять це щодня — вони сидять: під час їжі, роботи, їзди, сидять за комп‘ютером, при перегляді телевізора або читаючи.

Чим більше часу людина сидить, тим більше скорочується її життя, - зазначає видання "ВКурсе"

Як відомо, тривале сидіння може призвести до раку, ожиріння, діабету, серцево-судинних захворювань і навіть до передчасної смерті.

Дослідження Американського товариства раку показало, що жінки, які сидять 6 годин на день, мають на 37% більше шансів померти, ніж ті представниці прекрасної половини людства, які проводили час сидячи набагато менше. Тривалий час, проведений на п’ятій точці, має значні метаболічні наслідки.

Це негативно впливає на рівень цукру в крові, тригліцериди, холестерин, артеріальний тиск і рівень гормону лептину, які є біомаркерами ожиріння та серцево-судинних захворювань. Тривале сидіння також саботує лімфатичну систему, яка допомагає організму захищатися від інфекцій. Насправді, сидіння протягом 5-6 годин в день, навіть якщо при цьому людина проводить щодня в тренажерному залі 1 годину, є еквівалентом викурювання пачки сигарет.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!