Силач зі Львова Олег «Тягнизуб» готується встановити ще один рекорд. Відео

4249 0
Львів’янин Олег Скавиш працює лікарем-педіатром у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі. Водночас його знають як силача-«Тягнизуба», багаторазового рекордсмена України, який вже кілька разів бив світові рекорди. Tvoemisto.tv Олег Скавиш розповів, що саме зараз готується побити ще один.
фото: facebook.com/evgeny.kraws

фото: facebook.com/evgeny.kraws

У 19 років Олег «Тягнизуб» почав активно займатися фізичними вправами. З дитинства мріяв працювати у цирку. Зараз у вільний час готує силову програму на 10-12 хвилин. Обіцяє в 2017-му році показати людям своєю силове шоу в складі найбільшого цирку України «Кобзов».

Цьогоріч Олег Скавиш планує встановити новий рекорд. Коли саме – залишає в таємниці. Свої рекорди присвячує  благодійній меті – збирає кошти на лікування дітей із онкологічними хворобами. Тому хоче, щоб усі львів’яни долучалися до акції та робили добру справу разом із ним.

«Львів’яни готові допомагати. Коли ми організовуємо акції – багато хто відгукується. Якщо кожен дасть по 5 гривень, ніхто від цього не збідніє, а бодай одне життя нам вдасться врятувати», – каже Олег Скавиш.

«Якщо є можливість допомогти людям – це треба  використовувати. Надіюсь, що наш марафон набере обертів і ми на постійній основі будемо організовувати благодійні акції. І це буде круто», – обіцяє Олег-«Тягнизуб».

Читайте також: Я з дитинства захоплювався цирком. Історія львівського педіатра, що тягає потяги зубами

Довідка. Олег «Тягнизуб» Скавиш – 34-річний педіатр-ендокринолог у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі (народна назва – «Чорнобильська лікарня»). Силач почав займатися спортом у 19 років, коли важив 59 кг. Перший рекорд встановив у 2012 році, коли зубами зумів зрушити з місця пасажирський трамвай. Під час участі у телешоу «Україна має талант», Скавиш потягнув ЗІЛ і отримав своє прізвисько – «Тягнизуб».

Відтоді силі «Тягнизуба» піддалися новий львівський трамвай «Електрон», корабель-плавучий кран вагою 1195 тонн при світовому рекорді 576 тонн (досягнення, внесене до Книги рекордів України) та автобус. Вага останнього, 16 190 кг, допомогла львівському «Тягнизубові» встановити світовий рекорд, адже до нього людина зуміла зубами зрушити з місця вагу лише у 15 тонн. 6-го серпня на проспекті Свободи силач встановив черговий рекорд. Він протягнув своїми зубами одночасно два «Чудо-поїзди», у яких перебувало 47 дітей. Мрія Олега Скавиша – брати участь у циркових виставах із силовими номерами.

Підготував Юрій Чміль

«Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми між редакційних обмінів за підтримки міжнародного медіа-проекту MyMedia»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!