"Сильне ім'я Надія". Де послухати аудіоверсію книги Савченко?

3406 1
Українська військова Надія Савченко написала книгу спогадів "Сильне ім'я Надія", перебуваючи у полоні на території Російської Федерації. Книга вийде друком наприкінці серпня, але аудіоверсію першої частини книги вже можна послухати на Radio ROKS.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

Сьогодні на Radio ROKS можна послухати першу частину розділу "Ірак" із книги Надії Савченко "Сильне ім'я Надія", а з 10 до 13 серпня – ще чотири частини. 

УВАГА! Книга містить ненормативну лексику та реалістичний опис жорстоких сцен.

Книгу планують надрукувати у видавництві «Юстініан» 20 серпня 2015 р. Наприкінці серпня книжка тільки з’явиться на полицях книжкових магазинів.  

Надія Савченко разом з сестрою Вірою вирішили оприлюднити один із розділів книги ще до презентації книги. І тому перший розділ «Ірак» було опубліковано на facebook-сторінці Свирида Опанасовича, відомого усім слухачам Radio ROKS, а Соня Сотник взяла участь у створенні аудіоверсії цього розділу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Савченко написала львів'янці лист-відповідь

На початку липня 2014 р. Надія Савченко опинилася на території Росії і звинувачена у вбивстві російських журналістів, хоча перед тим була захоплена та ув'язнена проросійськими сепаратистами, активну співпрацю з якими офіційна влада Росії не визнає. Рішенням ПЦ «Меморіал» Надію Савченко офіційно визнано політичним в'язнем.

За матеріалами Radio ROKS

Опублікувала Оксана Антонів


Читайте також:
12 Серпня, 2015 17:29
ольга очень крутая книга. "Крутая" - другого слова и не подберёшь.Как и она сама
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!