Сильний вітер та заморозки. Прогноз погоди у Львові на тиждень

5845 0
Впродовж тижня денна температура повітря переважно триматиметься в межах 8-10 градусів тепла.
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

Сьогодні, 11 березня, вдень хмари ненадовго розсіються але ввечері з'являться знову. Вночі та вранці очікується дощ. Температура повітря трохи знизиться та не перевищуватиме +6 градусів. Вітер західний, 6-9 м/с, пориви до 25-30 м/с.

Завтра, 12 березня, до вечора хмари розійдуться, опадів впродовж доби не передбачається. Температура повітря знизиться до 0 градусів, а в обідню пору підніметься до +4. Західний вітер стихне до 2-6 м/с.

У середу, 13 березня, день буде хмарним, проте сухим. Уночі очікуються заморозки до -3 градусів, а вдень потепліє до +7. Вітер південний, 2-7 м/с.

У четвер, 14 березня, також очікується хмарна погода, без опадів. Нічна температура +2 удень зміниться на +8. Вітер південний, 2-5 м/с.

У п'ятницю, 15 березня, незважаючи на хмарний ранок та похмурий день, вечір у Львові має бути ясним, без опадів. Вночі буде достатньо холодно — не більше +2 градусів. Удень потепліє до +8. Вітер південно-західний, 2-8 м/с.

У суботу, 16 березня, день буде хмарним, як і попередні. Очікується дрібний дощ, який має стихнути до вечора. Температура повітря впродовж дня коливатиметь між 7 та 10 градусами тепла. Вітер західний та південно-західний, 5-7 м/с.

У неділю, 17 березня, також буде хмарно, але без опадів. Повітря прогріється вдень до +12 градусів, Уночі ж очікується не менше +8. Вітер південно-західний, 5-6 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!