Син Луценка, Королевська у Львові та коронавірус в українців. Головне за ніч і минулу добу

3170 3
Усе, на що ви могли не звернути увагу, або проспати.
Фото: Главком

Фото: Главком

Мережа. Серед користувачів розповсюджують найбільш короткий фільм жахів і присвячений він коронавірусу. Триває він лише 11 секунд і після його перегляду більше смішно, ніж страшно. Але без коментарів, робіть висновки самі.

 

Трамп приїде в Україну? Президент США Дональд Трамп і прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон можуть приїхати в Україну. Планують візит на 8 травня, якраз перед візитом до Росії, де вони святкуватимуть разом з Путіним 75-річчя закінчення Другої світової війни.

Серед інших новин: фірма сина експрокуррора Юрія Луценка виявилась фігурантом справи ДБР про контрабанду лісу, екснардеп Михайло Гаврилюк тепер влаштувався таксистом, а до Львова нині збирається міністр економіки Тимофій Милованов.

Королевська в ЛОДА. У Львів на засідання комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики приїхала нардепка Наталія Королевська. Це та сама, в якої була «мрія» і яка є членом «Опозиційної платформи – За життя». На громадянську позицію спромоглися тільки активісти, чиновники ОДА та інші львівські політики по-діловому розглядали з нею трудовий кодекс. Після того, як Королевська відмовилась відповісти на питання, чи Росія є агресором, їй під вигуки «ганьба» довелося покинути засідання.

Але і тут є питання: складається враження, що, власне, для цього вона і приїхала у Львів -  піарники Королевської усе це вигнання з ЛОДА красиво озвучили своєму електорату. Та й активісти після гучної акції, одразу чомусь забули про її існування. Нардепка від ОПЗЖ спокійно провела решту дня – погуляла Львовом та зустрілась зі своїми прихильниками.

Вибори.  Рейтинг партії влади знижується, але при цьому підтримка конкурентів не зростає. Соціологиня, директорка центру «Соціоінформ» Наталя Зайцева-Чіпак каже, що люди на Львівщині зневірилися у тих, кого вони привели до влади, але не мають альтернативи, тому при соціологічних замірах перекочовують у групу «не визначилися».

Коронавірус. В Україні наразі без коронавірусу. У Чернівцях аналізи у двох госпіталізованих  з пневмонією COVID-19 не підтвердили.  Загалом хвороба зареєстрована у п’ятьох українців. Четверо в Японії - вони подорожували на круїзному лайнері Diamond Princess. І ще у однієї дівчини в Італії, яка зараз перебуває в лікарні в Неаполі.

Загалом у всьому світі число хворих на китайський коронавірус COVID-19 становить 83 374, від ускладнень, спричинених ним померли 2858 людей. Завершили лікування та були виписані із лікарень 36 645 осіб. А голова Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Адханом Гебреєсус назвав «фатальною помилкою» надію будь-якої країни уникнути коронавірусу.

Читайте також: Коронавірус в українки, покарання для Винників і дієта для Трампа. Головне за ніч і минулу добу

Щодо Львова, то у нас миють спеціальними розчинами автобуси, інспектують бокси в лікарні, в яку б мали помістити таких хворих. А ще тих, хто повернулись з країн, де зафіксовано коронавірус, просять зголоситись. Спеціально для них розробили онлайн-форму.

Не коронавірус. На Львівщину заблукала незряча самка зубра. Бідолага хаотично мігрує між кількома селами. Наразі прийнято рішення перемістити її у вольєр. Але для цього потрібен дозвіл Мінекології та відповідні документи. Поки що зубриху підгодовують і розробляють технологію її перевезення.

 

28 Лютого, 2020 17:00
666 ... " маємо бачили конкретну "картину маслом" ... двадцять "патрійотів" - хлопів не змогли здолати одну жінку ... в неї таки конкретні "яйці" , а в них -- " бовтуни" ...
28 Лютого, 2020 14:46
666 ... а що робить-виробляє наразі отая "влада" ? ... коли більше за 11 000 000 ( ОДИНАДЦЯТИ МІЛЬЙОНІВ !!!) українських громадян замість почути від влади , ЯК і КОЛИ буде проведено перерахунок пенсій згідно до положень ч.2 ст.42 ЗУ № 1058 , чують тільки усілякі "роз'яснення" від усіляких ікспердух і ікспердуїв , в отих ОДИНАДЦЯТИ МІЛЬЙОНІВ українських громадян виникає конкретне запитання до тої"влади" -- для кого ви отак "працюєте ? ... і -- нах нам така от ваша "влада" ? ... Слава Україні ! ...
28 Лютого, 2020 14:11
666 ... та скажіть , як воно є -- "активісти" відпрацювали "чеснозароблене" ... львів'яни -- відсмоктали у "влади" ... Слава Україні !
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!