Львів’ян попереджають про погіршення погоди та заморозки

5763 0
Львівський гідрометцентр попереджає, що завтра, 13 квітня, – пориви південно-західного вітру з переходом на північно-західний, 15 – 20 м/с. В п'ятницю, 14 квітня, очікуються вночі та вранці на поверхні ґрунту і місцями в повітрі – заморозки 0 – 3º. В суботу, 15 квітня, прогнозують вночі та вранці заморозки 0 – 5º.
фото: zaknews.in.ua

фото: zaknews.in.ua

На завтра подекуди прогнозується дощ, вітер південно-західний з переходом на північно-західний 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі 3 – 5° тепла, вдень 9 – 11° тепла.

В п'ятницю, 14 квітня, очікується, що вночі буде без істотних опадів. Вдень невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, вранці та вдень пориви 15 – 20 м/с.  Температура повітря вночі 1 – 6° тепла, на поверхні грунту та подекуди в повітрі заморозки 0 – 3°, вдень 6 – 11° тепла.

Читайте також: У Львові хочуть відновити унікальні записи спогадів дітей Івана Франка. Як долучитись

В суботу, 15 квітня, прогнозується вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с. Вночі заморозки 0 – 5°, температура повітря вдень 11 – 16° тепла.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!