Синоптики попереджають про ожеледицю і туман у Львові

983 0
Передають перший, жовтий рівень небезпечності. На дорогах буде ожеледиця, а через туман буде погана видимість.
Фото: ВК Богдан Іванів

Фото: ВК Богдан Іванів

Синоптики попереджають про туман та ожеледицю, прогнозують Перший рівень небезпечності. Інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Читайте також: Чи зникне взимку сніг. Розмова із кліматологом

Сьогодні, 10 січня на дорогах буде ожеледиця, також синоптики прогнозують туман видимістю 200 – 500 метрів.

По Львівській області погода буде хмарною з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 3 – 8 м/с. Температура вночі 4 – 9° морозу, вдень 0 – 5° морозу.

У Львові буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 3 – 8 м/с. Температура вночі 6 – 8° морозу, вдень 2 – 4° морозу.

У вівторок, 11 січня прогнозують хмарну погоду без опадів. Температура повітря коливатиметься від 3 до 5 градусів морозу, йдеться на сайті Sinoptik.ua

У середу, 12 січня у Львові прогнозують ясну погоду вранці. Вдень небо вкриється хмарами. Опадів не прогнозують. А температура повітря становитиме від 9 до 5 градусів морозу.

У четвер, 13 січня у Львові прогнозують хмарну погоду. Ввечері очікують дрібний дощ зі снігом. Температура повітря коливатиметься від 5 морозу до нуля.

У  п’ятницю, 14 січня протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ йтиме вночі та вранці. Удень на деякий час опади припиняться, а ввечері можуть розпочатися знову. Температура повітря коливатиметься від одного до двох градусів тепла.

Мешканців закликають зважати на прогноз погоди й бути обачними. Усіх водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях. У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!