Синоптики попереджають про погіршення погоди у Львові

11644 0
До кінця доби місцями будуть пориви південного вітру 15-20 м/с.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що у Львові та області у другій половині дня сьогодні, 26 квітня, місцями можливі грози та пориви південного вітру 15-20 м/с. Про це інформує прес-служба ЛМР.

27 квітня грози, подекуди град та шквали 15-20 м/с очікуються по всій території області. При цьому температура повітря має бути +23 градуси. Усіх учасників дорожнього руху просять бути обережними.

Читайте також: Дощова столиця України. Міфи і правда про львівську погоду

Під час сильного вітру містянам радять намагатися не ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач та антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити. Водіям транспортних засобів слід обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами.

Додамо, що на Великдень у Львові прогнозують зниження температури до +13, можливий дощ, а подекуди – сильний дощ упродовж дня.

 
 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!