Синоптики попереджають про погіршення погоди у Львові

7897 0
Про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через шквальний вітер та негоду, інформувати «Гарячу лінію міста» за телефоном 15-80.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

Завтра, 3 травня, у Львові та області очікуються грози, пориви вітру, місцями шквали, сильний дощ  та град. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Читайте також: Дощі увесь тиждень. Прогноз погоди у Львові

Усіх учасників дорожнього руху просять бути обережними через негоду. Зокрема, під час сильного вітру радять не ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач та антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити. Водіям транспортних засобів слід обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через шквальний вітер та негоду, інформувати «Гарячу лінію міста» за телефоном 15-80 для оперативного реагування відповідних служб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!