Синоптики попереджають про похолодання та ожеледицю на Львівщині

1429 0
На окремих ділянках доріг – ожеледиця. Учасників дорожнього руху просять бути обачними.
фото: autoexpert.in.ua

фото: autoexpert.in.ua

Завтра, 23 листопада, погоду визначатиме проходження холодного атмосферного фронту з північного заходу. У Львівській області прогнозують похмуру погоду, невеликий дощ та мокрий сніг. Про це повідомляють у Львівському гідрометцентрі.

Вітер – західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі коливатиметься від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, вдень – 0-5° тепла. На окремих ділянках доріг – ожеледиця. Учасників дорожнього руху просять бути обачними.

У Львові в середу, 24 листопада, ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Без опадів. Стовпчик термометра вночі покаже -1, а вдень – до +6 градусів.

У четвер на п’ятницю, 25-26 листопада, ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Опадів синоптики не прогнозують, а стовпчик термоментра кливатиметься від -1 до +6 градусів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!