Синоптики попереджають про значні пориви вітру

1486 0
Львів’ян просять всіх зважати на прогноз погоди й бути обережними під час руху.
ілюстративне фото: УНІАН

ілюстративне фото: УНІАН

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що завтра, 13 листопада, у Львову вранці та вдень місцями очікують пориви південно-східного вітру 15-20 м/с. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Львів’ян просять всіх зважати на прогноз погоди й бути обережними під час руху. Зокрема, під час сильного вітру намагайтеся не ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач та антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити. Водіям транспортних засобів слід обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами.

Додамо, про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через негоду, мешканців просять інформувати «Гарячу лінію міста» за тел. 15 80 для оперативного реагування відповідних служб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!