Синоптики повідомили, чи чекати з наступного тижня у Львові тепла

2939 0
Температура вдень у Львові становитиме до 4 градусів тепла.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Завтра, 6 березня, погоду визначатиме вплив висотної улоговини. У Львові та області буде хмарно з проясненнями. 

Джерело: Львівський гідрометцентр 

У Львові 6 березня вночі синоптики істотних опадів не прогнозують, вдень може падати невеликий мокрий сніг та сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний з переходом на південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура залишатиметься низькою – 3-5° морозу вночі, а вдень 2 – 4° тепла.

На Львівщині вночі також без  істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг та сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний з переходом на південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 2 – 7° морозу, вдень 1 – 6° тепла.

Крім того, може бути погіршення  видимості в опадах. Атмосферний тиск падатиме, відносна вологість повітря дещо зменшиться.

_____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!