У Львові до кінця вересня синоптики прогнозують дощі

3027 0
Вночі температура повітря знизиться до 6° тепла.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Протягом тижня у Львові та області синоптики прогнозують дощі, місцями грози. Уночі температура повітря знизиться до 6° тепла, а вдень підніметься до 19°. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Погода у Львові до кінця вересня:

26 вересня у Львові очікуються короткочасні дощі. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 9° – 11°, вдень 14° – 16° тепла. Погіршення видимості в тумані 500 – 1000 м. 

27 вересня вранці та вдень дощі, місцями грози. Вітер південний 5 – 10 м/с. Температура вночі становитиме 6° – 11° тепла, а вдень 13 – 18°.

Читайте також: Львів у дощову погоду. Фото дня

28 вересня у Львові знову дощитиме. Очікуються грози. Вітер південний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 6° – 11°, вдень 14° – 19°.

29 вересня хмарно з проясненнями. Вдень дощитиме. Вітер змінних напрямків 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі 6° – 11°, вдень 14° – 19°.

30 вересня місцями можливі дощі. Вітер змінних напрямків 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі 8° – 13°, вдень 14° – 19°.

Антоніна Костик

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!