Синоптики прогнозують хмарну погоду, туман та дощі на вихідних у Львові

1220 0
Львів’ян попереджають про туман та хмарність.
Фото умовне

Фото умовне

Цього тижня вихідні у Львові будуть дощові, синоптики прогнозують невеликий дощ як у суботу, так і в неділю. 

Джерело: Львівський гідрометцентр у коментарі Tvoemisto.tv

Так, у суботу, 5 листопада, погода у Львові буде хмарною з проясненнями. Синоптики прогнозують вранці та вдень невеликий дощ, проте вночі – без опадів. Температура вдень становитиме 11 – 13° тепла, вночі – 4 – 6° тепла. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Львів’ян попереджають про слабкий туман вночі та вранці.

У неділю, 6 листопада, у Львові можливий невеликий дощ. Погода буде хмарною з проясненнями. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі сягатиме 4 – 9°, а вдень 7 – 12° тепла.

Читайте також: Куди поїхати на вихідні зі Львова. До палацу, де знімали кіно

Нагадаємо, що тепло у львівських будинках увімкнуть вже тоді, коли середньодобова температура повітря на вулиці становитиме 8 та нижче градусів протягом трьох днів.

Ірина Давосир

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!