Синоптики розповіли, якою буде погода в останні дні жовтня у Львові

1757 0
1 листопада у Львові температура може піднятись до 21° тепла.

Сьогодні, 30 жовтня, синоптики прогнозують у Львові дощі. Вночі та вранці – слабкий туман. Вітер – західний, 7-12 м/с. Температура повітря становитиме 14-16° тепла.

Джерело: Львівський гідрометцентр у коментарі Tvoemisto.tv

Погода у Львові на початок тижня:

У понеділок, 31 жовтня, львівʼян попереджають про погіршення видимості через туман. Вітер північно-західний з переходом на східний, 2-5 м/с. Температура вночі становитиме 4-9°, вдень – 14-19° тепла.

У вівторок, 1 листопада, температура повітря може піднятись до 21° тепла вдень, 4-9° вночі. Вітер – південний, 5-10 м/с. 

У середу, 2 листопада, у Львові очікується вдень невеликий дощ. Вітер – західний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 6-11° тепла, вдень – 13-18°. 

В четвер, 3 листопада, також дощитиме. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі становитиме 4-9°, вдень коливатиметься від 10 до 15° тепла.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.





Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!