Синоптики розповіли, якою буде погода у Львові на День Незалежності

1432 0
Упродовж дня буде хмарно з проясненнями та йтиме дощ.
Фото: Nico Benedickt

Фото: Nico Benedickt

За прогнозами львівського гідрометцентру, день 24 серпня у місті буде дощовим та похмурим. Подекуди можливі грози. А максимальна температура повітря не перевищить позначки 21° тепла. Про це повідомяє Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

24 серпня погоду визначатиме поле пониженого тиску та вплив атмосферних фронтів. Вдень буде хмарно з проясненнями. Очікуються дощі, місцями значні, також можливі грози, а вдень град. Вітер буде південно-східний з переходом на північно-західний, 7 – 12 м/с, вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 12 – 17°, вдень 16 – 21° тепла.

У наступні дні погода, за прогнозами синоптиків, не дуже покращиться. 25 серпня у Львові буде хмарно з проясненнями. Вночі та вранці по всій території, а вдень місцями дощі. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 8 – 13°, вдень 14 – 19° тепла.

26 серпня також хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень часом дощі. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 5 – 10°, вдень 17 – 22° тепла.

У п’ятницю-суботу, 27 – 28 серпня, буде також хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасні дощі. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 6 – 11°, вдень 16 – 21° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!