Може бути до 4 градусів морозу. Прогноз погоди на тиждень у Львові

1603 0
Прогнозують ожеледицю та погіршення видимості в опадах.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Упродовж наступного тижня у Львові прогнозують хмарну погоду. Мешканців міста та області попереджають про опади, ожеледицю та погіршення видимості. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила синоптикиня Львівського регіонального гідрометцентру Олена Смалюх.

9 та 10 січня мешканців Львова та області попереджають про дощ із мокрим снігом. Вітер південно-східний, 5 - 10 м/с. Температура упродовж доби становитиме 0 - 5° тепла. На дорогах буде ожеледиця.

В середу, 11 січня, погода буде хмарною з проясненнями. Вночі та вранці невеликий мокрий сніг та дощ, вдень без істотних опадів. Синоптики передають слабкий туман, а на дорогах місцями ожеледицю. Вітер південно-східний, 5 - 10 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1 - 6° тепла

У четвер,12 січня, істотних опадів не передають, однак на дорогах може бути ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 5 - 10 м/с. Температура вночі становитиме від 4° морозу до 1° тепла, вдень 1 - 6° тепла.

Читайте також: Синоптики розповіли, коли у Львові випаде сніг

13 січня буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5 - 10 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1 -6° тепла.
 
В суботу, 14 січня, синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду. Часом невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5 - 10 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 1 - 6° тепла.
 
Нагадаємо, що  31 грудня, у Львові синоптики зафіксували температурний рекорд. Максимальна температура тепла вдень становила 11,4 °. Це абсолютний рекорд за 53 роки спостережень.
Ірина Давосир
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!