Синоптики розповіли, якою буде погода у Львові на вихідних

977 0
Значного похолодання не прогнозують.
Фото: ukrinform.ua

Фото: ukrinform.ua

У Львові сьогодні, 21 січня, сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Уночі очікується сильний дощ, якому вранці на зміну прийде сніг. У другій половині дня опадів не передбачається. Уночі стовпчик термометра опуститься до -3 градусів, а вдень покаже максимум +2. Про це повідомили на сайті Синоптика.

У неділю, 22 січня, у Львові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. У цей день буде тепліше – +2-+4, а ночі температура опуститься до -1 градуса.

Читайте також: У Львові та області діють погодинні відключення світла. Графік

Нагадаємо, що на Львівщині оголосили на сьогодні штормове попередження. Зокрема, у Львівському гідрометцентрі мешканців попередили про значний мокрий сніг та дощ. На дорогах буде ожеледиця.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!