Синоптики у Львові попереджають про значне погіршення погоди

9932 0
Завтра очікуються сильні пориви вітру, а 24-25 жовтня — дощі з мокрим снігом та мороз.
ілюстративне фото: ipress.ua

ілюстративне фото: ipress.ua

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідовляє, що у Львові 23 жовтня буде хмарна погода, часом дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер західний, вночі — 5-10 м/с, вдень — 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі — 3-5° тепла, вдень — 8-10° тепла. Про це інформує прес-служба ЛМР.

24-25 погода погіршиться через проходження активних атмосферних фронтів від циклонічної депресії над Скандинавією та вторгнення холодної повітряної маси. Зокрема, 24 жовтня очікують пориви північно-західного вітру місцями до 25-28 м/с, дощ з переходом на мокрий сніг та сніг, хуртовини. Температура повітря впродовж доби знизиться до 2-7° тепла.

25 жовтня вночі — від 3° морозу до 2° тепла, вдень — 3-8° тепла. Місцями сильний мокрий сніг та сніг, хуртовини, на дорогах — ожеледиця.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!