Синоптики застерігають про пориви вітру на Львівщині

1577 0
9 липня вдень будуть пориви південно-східного вітру 15-20 м/с, без істотних опадів.
фото: Lili Kovac/unsplash.com

фото: Lili Kovac/unsplash.com

Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що завтра, 9 липня, вдень будуть пориви південно-східного вітру 15-20 м/с, без істотних опадів. Температура вночі 17-19° тепла, вдень 30-32° тепла.

Мешканців міста закликають зважати на прогноз погоди й бути обережними. У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій просять повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.

Читайте також: На деяких вулицях потоп, розшитий дах та повалені дерева. Наслідки негоди. Фото

Нагадаємо, 24 червня у Львові була сильна спека. Метеорологи фіксували підняття температури до рекордної температури – 33-34 градусів тепла. Після спеки по обіді, 25 червня, в місті пройшла гроза, яка повалила багато дерев. Ще один буревій пройшов Львовом 30 червня. Він повалив у Львові 118 дерев, підтопив 29 підвалів і 10 під’їздів, пошкодив 24 дахи, а також спричинив 53 аварії на мережах вуличного освітлення. Детальніше про наслідки негоди читайте у матеріалі.
 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!