Львівські пластуни плетуть патріотичні браслети для допомоги дітям вояків

5794 0
Пластуни долучилися до підтримки сімей українських вояків, які воюють на Сході. Вони виготовляють синьо-жовті браслети, які можна придбати у кількох торгових точках у Львові. Акція проходить під гаслом "Допоможемо дітям героїв".
Фото з Facebook Романа Кучкуди

Фото з Facebook Романа Кучкуди

«Маємо на сьогодні браслети з пластового табору «Вовча Школа», Крайового вишкільного табору і Легіону – Крайовий виховно-вишкільний табір. Ще на підході велика партія з Крайового мандрівного вишкільного табору «Говерля», – пише у себе на Facebook представник компанії «Холдинг емоцій «!Фест» Роман Кучкуда.

З його слів, придбати такі браслети та долучитися до допомоги дітям українських військових можна в магазині «Львівські цяцьки», в ресторані «Криївка», у « Львівській копальні кави» і в «Домі легенд».

Там стоять скриньки для пожертв. Всіх охочих отримати синьо-жовтий браслет просять кинути в скриньку гроші – від 50 грн.

«Вчора ввечері передали листа від Поліни (пластунка, яка ініціювала цю акцію, – ред.) з браслетом для Святослава Вакарчука. Хто буде на концерті – пильнуйте, чи вдягнув», – додає Роман Кучкуда.

Також, з його слів, є ідея запустити процес плетіння і реалізації браслетів в інших містах України.

«Хто має бажання взятися координувати процес в своєму місто – зголошуватися до мене. Уже маю запит на 500 штук браслетів для реалізації від бізнесу в Луцьку», – додає Роман Кучкуда.

Водночас львів’янин Ярема Дух пише на Facebook: «7-річна пластунка Поліна придумала цю ідею — плести «браслети виживання» для підтримки наших військових».

Браслети плетуть з надміцної мотузки паракорд, яка символізує силу і незламність українців.

Читайте також: У Львові вдруге продаватимуть випічку, щоб зібрати кошти для військових


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!