Політична реклама

Синютка заявив, що керівництво міста заради виборів маніпулює строками ремонту вулиці Бандери

1668 0
«У вересні – за поданням мерії – міська рада залишила на реалізацію реконструкції вулиці Бандери 22 млн грн (із 112 млн грн, які записано в бюджеті)».

Чинна влада Львова озвучує нереальні строки ремонту вулиці Бандери задля перемоги на місцевих виборах. Про це написав народний депутат з фракції «Європейська Солідарність», кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, у відповідь на його пресконференцію про «ймовірність корупції в процесі підготовки реконструкції вулиці Степана Бандери», Андрій Садовий написав, що перекрита ділянка на цій вулиці буде відремонтована «до кінця року».

«Розлюченим львів’янам, які через перекриття вулиці Бандери стоять у ще більш довжелезних корках, Садовий обіцяє те, що в принципі нездійсненне», – додав політик.

Читайте також: Упродовж 2015-2019 років Львів наростив свої борги у вісім разів, – Синютка

Синютка повідомив факти, які свідчать про нереалістичність подібних обіцянок.

«Перекрита ділянка» вулиці Бандери – це 650 метрів з 1,05 км, які заплановано реконструювати. Вартість всього проєкту, це 209 млн грн, отже дві третини, це понад 130 млн грн. Але в бюджеті міста цих коштів немає, бо у вересні – за поданням мерії – міська рада залишила на реалізацію реконструкції вулиці Бандери 22 млн грн (із 112 млн грн, які записано в бюджеті)», – повідомив він.

Синютка наголошує, що незрозуміло, як в таких умовах планується завершити реконструкцію цієї ділянки. Тим паче, що в договорі підряду строком виконання вказано червень 2021 року, резюмує Олег Синютка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!