Сирени лунали через загрозу удару з літаків із території Білорусі. Як минула доба на Львівщині

5244 0
Головні події минулої доби у Львівській області.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Двічі в області лунали сирени про повітряну тривогу. За інформацією ПвК Захід, була загроза ракетного удару з літаків із території республіки Білорусь. Завдяки українським військовим попередження про небезпеку залишились лише попередженням. Про це повідомив сьогодні, 8 квітня, голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

Читайте також: Це росіяни на нас напали і мордують наших людей, а не якісь рашисти 

Пожежі. Підрозділи ДСНС Львівщини 19 разів виїжджали на ліквідацію пожеж сухостою. Загальна площа згарища становить понад 3 гектари. За скоєне порушники мають сплатити штраф. Для громадян сума становить від 3 060 до 6 120 гривень, для посадових осіб – від 15 300 до 21 420 гривень. Мешканцям нагадують, що у воєнний час пожежі сухої трави можуть прирівнюватись до диверсії. Так, відповідно до змін, які внесли у ККУ на початку березня, такі дії під час воєнного стану караються позбавленням волі, терміном на 15 років або довічним позбавленням волі.

Диверсії. Поліція Львівщини опрацювала 1648 звернень щодо підозрілих людей, автівок чи інших об‘єктів.

Ситуація на кордоні. Кордон на виїзд з України через пункти пропуску на Львівщині перетнули понад 18 тисяч людей.

Переселенці. В області за добу розселили 3795 людей з інших регіонів. Від початку повномасштабного нападу росії прихисток на Львівщині знайшли понад 450 тисяч жителів інших областей.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!