Система онлайн-реєстрації до дитсадків Львова працює зі збоями

1790 0
У львівській системі онайн-реєстрації до дитячих садочків виникли проблеми, які обіцяють виправити до 1 жовтня.
фото: mama.sarinform.ru, volynnews.com

фото: mama.sarinform.ru, volynnews.com

Електронна реєстрація дітей дошкільного віку в ДНЗ Львова працює за електронною адресою: http://edu.smart.lviv.ua/. Зараз за цією адресою можна зареєструвати дітей, які не були зареєстровані у колишній реєстрації, – інформує прес-служба Львівської міської ради.

«У серпні 2016 року розпочала свою роботу нова електронна реєстрація, яка працює на базі нашої львівської платформи. Розробники не врахували всіх особливостей. Найлегшою є реєстрація дітей до дошкільних навчальних закладів.

Виникають невеликі проблеми у тих батьків, які з 1-го вересня мали можливість обрати ще 2 дошкільні начальні заклади додатково при умові, якщо їхня дитина була зареєстрована до садочку. Зараз виправляють усі недоліки і з 1-го жовтня батьки матимуть можливість знову ж таки вносити зміни до електронної реєстрації і додавати ще 2 садочки для того, щоб їхні діти могли мати вибір у відвідувані дошкільного навчального закладу», – зазначила Зоряна Довганик, в.о. начальника управління освіти ЛМР.

Читайте також: У Львові змінили правила запису у дитсадки: 3 нововведення

Враховуючи той факт, що уніфікована система реєстрації дітей до ДНЗ є високонавантаженою та потребує великої кількості складних взаємозв’язків, функція «виправлення колишньої заявки» працюватиме з 1 жовтня 2016 р. Причин для хвилювань батькам немає, оскільки, система фільтруватиме усі заявки за датою реєстрації, змінити яку немає можливості, – додають в управлінні.

З метою зарахування дітей у новостворені ДНЗ№ 17, ДНЗ№ 168, НВК «Школа – садок І - ІІІ ст. № 38» у вересні – листопаді 2016 року, батьки повинні подати заяви в управління освіти. Такий перевід у ручному режимі здійснюватимуть ІТ спеціалісти до 10 жовтня.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!