Ситуація на дорогах: через сміття перекрили Володимира Великого

3639 1
Акції протесту з вимогами вивезти відходи у Франківському районі тривають з минулого тижня.
Фото: група "Варта-1" у соцмережі "Фейсбук"

Фото: група "Варта-1" у соцмережі "Фейсбук"

Сьогодні обурені мешканці Володимира Великого знову перекрили рух по своїй вулиці. Вони вимагають вивезти сміття, яке накопичилися біля їхніх будників. Кілька десятків учасників протесту безперервно ходять пішохідним переходом, інформує «Варта-1».

Читайте також: Через сміття Львів просять визнати зоною екологічного лиха 

Користувачі мереж пишуть, що затори виникли на ділянці вулиці біля ресторану швидкого харчування «Макдональдз»,  по вулиці Рубчака і на Сахарова.

Читайте також: Ситуація на дорогах: «сміттєві» перекриття вулиць Львова поширюються 

Сьогодні міська комісія з питань надзвичайних ситуацій звернулася до керівництва держави визнати Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації у зв’язку з критичним накопиченням відходів у місті. За даними міської влади, зараз зі Львова не вивезено майже сім тисяч тонн відходів.


Читайте також:
12 Червня, 2017 20:07
ser Не підтримую тупе перекриття вулиць. Чому повинні страждати ті млюди, яким потрібно проїхати цими вулицями. Люди краще думайте на виборах за кого голосувати, щоб потім всі не потерпали від вашої громадянської несвідомості)))
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!