Ситуація на дорогах Львова: аварія на Кульпарківська-Виговського

3031 0
Сьогодні. 5 квітня, близько 15:50 трапилась ДТП на кільці на вул. Кульпарківська – Виговського. Внаслідок аварії рух автомобілів на цій ділянці вулиць ускладнено.
Фото: facebook.com/Варта 1

Фото: facebook.com/Варта 1

Про це повідомляється у спільноті «Варта 1»

Слід нагадати, що з 4 квітня на три тижні закрили для проїзду вул. Мулярську (бічна Замарстинівської).

Нагадаємо, з 23 березня у Львові закрили на ремонт ще одну ділянку вул. Івана Франка - на ділянці від Свєнціцького до вулиці Стрийської.

14 грудня 2015 року на ремонт закрили вулицю Мечникова на ділянці від вулиці Пекарської до вулиці Шімзерів. Трамвай №7 тимчасово змінить свій маршрут. Вулицю Мечникова планують відремонтувати до кінця літа 2016 року.

Читайте також: Які дороги на Львівщині відремонтують цьогоріч: перелік

Також у  зв’язку з роботами з прокладання каналізаційного колектора,  з 17 лютого і до початку травня 2016 року обмежать рух транспорту на перехресті вул. Навроцького – просп. Червоної Калини, а також до квітня буде ускладнений рух на перехресті просп. Червоної Калини та вул. Угорської.

Опублікував Ігор Саджениця

ТЕГИ: аварія, ДТП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!