Ситуація на дорогах Львова: біля Стрийського ринку не працюють світлофори

1636 0
Також планові і аварійні тимчасові відключення світлофорів відбуваються сьогодні на інших вулицях міста.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Сьогодні, 21 січня, близько 10:00 біля Стрийського ринку відключились світлофори. У Львівавтодорі в коментарі Tvoemisto.tv зазначили, що у випадку поломки відремонтують світлофор протягом дня.

Речник ЛАД Олексій Хміль розповів, що щодня у місті можуть не працювати до 10 світлофорів з різних причин. Проте ЛАД отримує інформацію з Гарячої лінії міста та з Центру управління рухом і швидко усуває поломки.

Читайте також: Місто розумних та жорстких. Як регулюють світлофори у Львові

«Сьогодні є багато відключень на різних вулицях: на вулиці Бандери біля Політехніки, на Городоцькій, на Чорновола біля Арсену, на Замарстинівській. Але ви не переживайте. Ми одразу отримуємо інформацію, якщо світлофори недавно виключились. Тоді виїжджає бригада і ремонтує. Може десь лампочка перегоріла, може Львівобленерго або ми проводимо ремонтні роботи, зміну обладнання», – каже Олексій Хміль.

Він додав, що у Львові є 190 світлофорів і ремонтні бригади стежать за ними щодня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!