Ситуація на дорогах Львова: ДТП і затори у кількох місцях. Доповнено

1914 0
Сьогодні, 10 грудня, у Львові ускладнюється рух через дорожньо-транспортні пригоди на вулиці Пасічній, Шевченка, Кульпарківській та поблизу Скнилівського моста.
фото: telegraf.com.ua, www.volynnews.com, focus.lv

фото: telegraf.com.ua, www.volynnews.com, focus.lv

Нині на вулиці Пасічній (поблизу перетину з вулицею Личаківською), на вулиці Шевченка (поблизу зупинки «Електрон»), на вулиці Кульпарківській (за мостом, у напрямку руху до кільця) та на вулиці Городоцькій (поблизу Скнилівського моста) сталися ДТП. Рух машин та громадського транспорту на цих вулицях Львова нині ускладнений, утворюється затор. Окрім того, через перекриту вулицю Костомарова, утворюється «тягучка» на вулиці Франка. Тим часом на вулиці Городоцькій поблизу церкви св. Анни зламалася маршрутка, що також ускладнює проїзд транспорту, – інформує спільнота «Варта 1» та радіо «Львівська хвиля».

Читайте також: На центр Львова очікує кардинальна зміна руху. 15 нововведень

Tvoemisto.tv радить водіям бути уважними та планувати свій маршрут заздалегідь.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!