Ситуація на дорогах Львова: чотири ДТП на Городоцькій та просп. Чорновола

2180 0
Сьогодні, 22 жовтня, станом на 8:54 у Львові трапилося чотири ДТП, через які паралізовано рух на просп. Чорновола і на ділянці вул. Городоцької.
Фото: volynnews

Фото: volynnews

Одна ДТП трапилася на перехресті вул. Ярослава Мудрого - Городоцька, через що неможливо повернути з вул. Городоцької на Ярослава Мудрого, оскільки автомобілі заблокували рух, повідомляє радіо "Львівська хвиля". Також паралізований рух транспорту на Городоцькій біля цирку. 

Друга ДТП трапилася на просп. Чорновола біля "Арсену", відтак рух в сторону центру сильно ускладнений. Ще одна ДТП трапилася на просп. Чорновола біля колишнього клубу "Міленіум" в сторону центру, а оскільки вул. Куліша закрита на ремонт, проїхати на цій ділянці зараз майже неможливо. 

Станом на 8:58 трапилася ДТП на перехресті вул. Городоцька - Виговського навпроти "Мотозаводу". Там також утворився великий затор.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!