Ситуація на дорогах Львова: ДТП на перехресті Хмельницького-Грінченка

3048 0
Через аварію утворився затор.
фото: сторінка Ігоря Зінкевича у Facebook

фото: сторінка Ігоря Зінкевича у Facebook

На перехресті вулиць Хмельницького та Грінченка сталася аварія. Про це повідомляє депутат місьої ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією прес-служби Патрульної поліції Львівської області, через ДТП утворився затор від перехрестя Миколайчука-Мазепи до Хмельницького-Грінченка, автівки майже не рухаються.

Львів'янам радять бути обережними на дорогах та планувати свій маршрут заздалегідь.

Нагадаємо, у Львові стартував масштабний інформаційно-просвітницький проект із безпеки дорожнього руху. Серед заходів, що мають збільшити безпеку львівських доріг - навчання та флешмоби серед школярів, тренінги для водіїв, просвітницька кампанія в медіа, соціологічне дослідження, серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху та інше.

Організатори проекту «Безпечні дороги» – медіа-хаб «Твоє місто», соціальна ініціатива Української греко-католицької церкви «Хтось не зробить», у співпраці з кафедрою соціології «Львівської політехніки», організацією Rotary Lviv International, Патрульною поліцією Львова за підтримки ексклюзивного партнера – компанії Aria Group (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!