Ситуація на дорогах Львова: ДТП у чотирьох місцях. Доповнено

1629 1
Сьогодні, 9 лютого, у Львові ускладнюється рух через дорожньо-транспортні пригоди на вулицях Богданівській, Мельника і Шевченка, а також на проспекті Свободи у центрі міста.
фото: photofact.in.ua, dumskaya.net

фото: photofact.in.ua, dumskaya.net

Нині на вулиці Богданівській (поблизу повороту на вулицю Кривчицьку Дорогу) сталася ДТП: не розминулися «газелька» та легкова автівка. Рух машин та громадського транспорту у цій частині Львова нині ускладнений. Утворюється затор в обидва боки, – інформує спільнота «Варта 1» на своїй facebook-сторінці.  

Як повідомляє радіо "Львівська хвиля", ДТП сталася також і на вулиці Шевченка. Тут тимчасово не курсує трамвай №7. Тим часом ще одна аварія стала причиною затору на вулиці Мельника, де зараз не курсує трамвай №2. Окрім того, дорожньо-транспортна пригода трапилася і в самому центрі міста – на проспекті Свободи біля скульптури Матінки Божої.

Читайте також: На центр Львова очікує кардинальна зміна руху. 15 нововведень

Tvoemisto.tv радить водіям бути уважними та планувати свій маршрут заздалегідь.

Нагадаємо, 14 грудня на ремонт закрили вулицю Мечникова на ділянці від вулиці Пекарської до вулиці Шімзерів. Трамвай №7 тимчасово змінить свій маршрут. Вулицю Мечникова планують відремонтувати до кінця літа 2016 року.


Читайте також:
9 Лютого, 2016 09:27
Петро Ви весь рік будете тим ремонтом на Мечнікова спамити?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!