Ситуація на дорогах Львова: ДТП на вулиці Франка

3434 0
Сьогодні, 20 травня, близько 11:30 години у Львові на вулиці Івана Франка, 51, трапилася ДТП. Наразі там утворюється значний затор. Водіїв просять об’їжджати проблемну ділянку.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

Як інформують у спільноті «Варта 1», нині на вулиці Івана Франка, 51, у напрямку парку Культури трапилася ДТП. Там трамвай зіштовхнувся із автівкю. У результаті аварії вулицею не курсують трамваї. Рух автівок також дуже ускладнений. Водіїв просять оминати проблемну ділянку.

Читайте також: У Львові відкрили проїзд через площу Святого Юра

Нагадаємо, з 23 березня у Львові закрили на ремонт ще одну ділянку вул. Івана Франка - на ділянці від Свєнціцького до вулиці Стрийської. З 20 березня, з 10:00 години і до 30 липня цього року для проїзду транспорту закривають вулицю Мечнікова на ділянці від пологового будинку №1 до вулиці Некрасова.

Читайте також: Які дороги на Львівщині відремонтують цьогоріч: перелік

Також у  зв’язку з роботами з прокладання каналізаційного колектора,  з 17 лютого і до початку травня 2016 року обмежать рух транспорту на перехресті вул. Навроцького – просп. Червоної Калини

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!